CSA Pictures

by Hoot @, Diversityville, Liberal-sota, Thursday, April 18, 2019, 11:29 (155 days ago)

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

CSA Pictures

by Frank S, Thursday, April 18, 2019, 13:45 (155 days ago) @ Hoot

I'm jealous !!!!!!

Impressive firepower....

No rain?

by cubrock, Thursday, April 18, 2019, 18:35 (155 days ago) @ Hoot

Wish I could make it out there, but I am ALWAYS working on CSA weekends.

Looks like you had good weather for it, judging by how people are dressed in the pics.

No rain? Well, not exactly...

by MS @, Southern Michigan, Thursday, April 18, 2019, 19:25 (155 days ago) @ cubrock

Thursday and Friday were great spring weather, as was Sunday morning on.
You'll notice there's a gap there.

Saturday it rained, and rained.....
Many of us were wimps and stayed back at the Best Western and BSed. A number also visited some local sporting good stores and pawn shops in the area.
I bought a couple of varmint calls, and a few other things. Have to stimulate the economy right?

that would have worked

by bj @, Thursday, April 18, 2019, 19:29 (155 days ago) @ cubrock

Go to CSA Thursday and Friday, go to work on the weekend. You could have missed the rain.

As usual, not visible to me.

by John K., Thursday, April 18, 2019, 20:58 (155 days ago) @ Hoot

Odd.

Are you using the "new" link?

by Hoot @, Diversityville, Liberal-sota, Thursday, April 18, 2019, 21:28 (155 days ago) @ John K.

Check the 'sticky note' at the top of the page....makes all the difference.

As usual, not visible to me.

by Paul ⌂, Thursday, April 18, 2019, 21:35 (155 days ago) @ John K.

As usual, not visible to me.

by ken oneill, Friday, April 19, 2019, 07:01 (155 days ago) @ Paul

That worked for me! First time ever! Thanks, Paul!

As usual, not visible to me.

by Bri A, Friday, April 19, 2019, 08:27 (155 days ago) @ Paul

The sticky link at the top of the page does not work for me either, but this link worked perfectly. Have not been able to see any images here for a long time, until this link for these images.

I was using the new link, but just noticed

by John K., Friday, April 19, 2019, 08:43 (155 days ago) @ Bri A

when I click on the post above, it drops the /forum, which puts me right back to the old url.

If I manually put it in, or click on Paul's link it works.

I was using the new link, but just noticed

by Tom Richardson @, Clarksville, Arkansas, Friday, April 19, 2019, 09:20 (155 days ago) @ John K.

I had to delete the old link completely and reenter the new / forum Link

Still not correct...

by Bri A, Friday, April 19, 2019, 21:19 (154 days ago) @ Tom Richardson

It looks like it needs to start with 'https', the unsecure 'http' is not allowing pictures to show up even with the '/forum/' added to the address.

changes logins too

by bj @, Sunday, April 21, 2019, 22:48 (152 days ago) @ Bri A
edited by bj, Sunday, April 21, 2019, 23:06

under "forum.sixshoot..." I'm logged in and I can post. If I got to the "https://..." version of the board then I'm no longer logged in and can't post anything.

I can't log in under the "https" version because I can't find my password. I can't do the "lost my password" link because it doesn't recognize any of the 3 email addresses that I use. I've been on this board for a long time so maybe I registerd using a very old email address that I no longer have. I'm not sure how to fix it from here.

I discovered what email address I was using, an old hotmail account that has been deleted by hotmail and no longer exists. But since it was totally deleted, I could register it again as a new account then go through the forum link to get a new password. Now I can log into the forum under the new link.

changes logins too

by Paul ⌂, Monday, April 22, 2019, 08:40 (152 days ago) @ bj

Send me an email with the account you need to update. I'll be glad to give you a hand in getting up and running again.

[image]

thanks Hoot...

by pokynojoe @, Dixie Lee Junction, TN, Friday, April 19, 2019, 09:51 (155 days ago) @ Hoot

I've always enjoyed seeing photos from the CSA

--
Appalachian American

CSA Pictures and more...

by MS @, Southern Michigan, Friday, April 19, 2019, 15:35 (154 days ago) @ Hoot

[image][image][image][image][image]

CSA Pictures

by Bri A, Friday, April 19, 2019, 21:42 (154 days ago) @ Hoot

Looks like a very good time was had by all, now that I could see the pictures. :)

CSA Pictures

by Murphy @, Saturday, April 20, 2019, 07:18 (154 days ago) @ Hoot

Looks like I missed a good one. Then again, never been to a bad one.

A mighty fine group of folks and a few I have yet to meet but sure hope to.

Murphy

CSA Pictures

by Cherokee @, Medina, Ohio, Saturday, April 20, 2019, 09:31 (154 days ago) @ Hoot

Looks like a great deal of fun. Wish I could get there, but its just too far.

My try at posting photos

by bj @, Sunday, April 21, 2019, 23:15 (152 days ago) @ Hoot

Here are a few that I took on Saturday:

[image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]

My try at posting photos

by Murphy @, Monday, April 22, 2019, 06:17 (152 days ago) @ bj

Bunch of fine folks right there.

Murphy

RSS Feed of thread
powered by my little forum